Hoppa till innehåll

Handel med binära optioner

En av de senaste trenderna inom trading på nätet är handel med binära optioner.

I denna artikel kommer jag att ganska kort förklara för er hur det går till när man handlar med binära optioner.

Inom binära optioner handlar man med alla de vanilga tillgångarna som förekommer på finansmarkanden. Dvs. Råvaror, valutahandel, aktier etc.

Till skillnad från trading så är det inte du som bestämmer när det är dags att sälja en valuta eller en aktie utan alla optioner har ett förfallodatum.

binära optioner

Det fungerar på föjande vis.

Efter att ha valt en tillgång att handla med så  står du inför föjande val: Tror du att värdet på den tillgång du valt att handla med kommer att stiga efter förfallotiden av optionen så köper du en så kallad call option.( svenska termen är köp option)  Tror du tvärtom, att värdet kommer att minska så köper du en put option. (svenska termen sälj option)

Köpte du en PUT option och din option minskade i värde, under sk.strike price, priset på optionen innan handeln sattes igång, så kan du tjäna upp till 80 procent på din investering. Gick det åt andra hållet så har du förlorat ditt insatsbelopp. Är du ny och inte har bra koll på marknaden så råder jag att hålla er till lägre insatser och inte lockas av de stora möjligheterna att tjäna snabba pengar.

För att handla med binäraoptioner så måste man hitta en mäklare som erbjuder dessa tjänster. Utbudet av mäklare är internationellt sett ganska så stort, men i Sverige är det fortfarande ganska nytt och det finns inte jätte många svenska mäklare som specialicerat sig på binära optioner som etablerat sig på den svenska marknaden än, men det är på väg.

Publicerat iBinära Optioner